Promoţii şi oferte speciale!  •  Reduceri de sfârsit de sezon!
Shop
Piscine
Acoperiri piscine
Invelitoare piscine
Sisteme de recirculare
Tratarea apei
Iluminarea piscinei
Incalzirea apei
Curatarea piscinei
Optionale - Confort
Produse din INOX
SPA
Referinte
PARTENERICERERE DE OFERTACONTACT

Reduceri de sfârsit de sezon!
Structuri de piscine, preconstruite pentru sezonul viitor
Pregatirea piscinei pentru iarna
Lucrari de mentenenta de sfarsit de sezon a piscinei

Piscine construite, cu liner


Soluție alternativă pentru termoizolație!


Construirea unei piscine din bolțari nu este o noutate în acest domeniu. Pereții pot fi executate relativ simplu, iar cu anumite compromisuri tehnice, se poate realiza forma dorită.
Pe fundul groapei de lucru se va aplica un strat de pietriș și un strat de beton (de suport), peste care se va turna o fundație din beton, cu o armătură de plasă de fier-beton de două rânduri - se poate realiza chiar și adâncimea variabilă.
Pe această fundație vor fi realizate pereții piscinei, din bolțari, cu o armătură adecvată. Bolțarii vor fi umpluți cu beton. Odată cu întărirea betonului, pereți vor fi tenciuți cu mortar și gletuiți, apoi, pe partea interoară se va aplica pâslâ rezistentă la umezeală. După acesta se va executa căptușeala de folie (liner), sudată la fața locului, care va conferi impermeabilitatea piscinei și poate fi de diferite culori sau modele. Această căptușeală de folie nu este lipită pe toată suprafața, doar fixată pe muchia superioară a pereților. Presiunea apei va netezi și va ține folia la locul ei. Bineînțeles, că în jurul tuturor elementelor monatate în perete – cum ar fi corpurile de ilmuniare – folia va fi fixată în așa mod ca să confere o impermeabilitate perfectă.
Apropo folie. Nu trebuie să vă închipuiți o folie simplă, ca agrofolia sau folia folosită pentru realizarea pungilor de cumpărături.
Folia pentru piscine, liner-ul, este un material asemănător cauciucului, iar cele groase dispun și de un strat de întărire, din textil – acestea sunt utilizate deseori și la piscinele comunitare, ștranduri.
Aceste folii sunt foarte rezistente și fiabile, însă pot fi avariate prin vandalism sau neglijență. Totodată au și o rezistență ridicată și la intemperii.
Durata medie de viață (în cazul celor de o calitate superioară) este de 10-14 ani.
În cazul unei fisuri (rupere, tăiere a foliei) acesta poate fi remediată și când piscina este plină cu apă, însă, dacă dorim o reparație perfectă, aproape invizibilă, este indicată golirea piscinei. Folia de calitate superioară nu se va păta și, în general, dispune de un strat ce împiedică depunerea algelor. Culoarea acestuia poate să pălească în timp, datorită razelor solare – cum se întâmplă și în cazul vopselei de pe autovehiculele chiar și cele mai bune -, însă va rezista cel puțin zece ani. Dacă apare acest fenomen, prin schimbarea foliei, piscina poate fi recondiționată perfect. În cazul piscinelor acoperite, respectiv interioare acest interval se prelungește considerabil.

Feriți-vă de utilizarea foliilor dubios de ieftine!

A zsaluköves medence építése.

Zsaluköves medence - építés, vakolás után - fóliázás, szegély és egyéb burkolás előtt.

Esența celor amintite mai sus este că o astfel de piscină poate armoniza prefect cu mediul ambient, grădina, casa Dumneavoastră, prin forma, culoarea, amplasarea acesteia. Este compatibilă cu toate elementele opționale, accesoriile de sporire a confortului, sistemele de acoperire și altele. Nu sunt restricții tehnice semnificative. Toate lucrările necesare pot fi executate, în general, în două luni.

Ez lett belőle: zsaluköves, fóliás medence. 11 x 5 m.

A redőnyös fedés motoros csörlője fölé ülőpad került - így kérte a megrendelő.

Extrák ebben a medencében: redőnyös fedés, beépített lépcső, rozsdamentes kapaszkodók, fûtés, világítás, automata vegyszeradagoló.top