Promoţii şi oferte speciale!  •  Reduceri de sfârsit de sezon!
Shop
Piscine
Acoperiri piscine
Invelitoare piscine
Sisteme de recirculare
Tratarea apei
Iluminarea piscinei
Incalzirea apei
Curatarea piscinei
Optionale - Confort
Produse din INOX
SPA
Referinte
PARTENERICERERE DE OFERTACONTACT

Reduceri de sfârsit de sezon!
Structuri de piscine, preconstruite pentru sezonul viitor
Pregatirea piscinei pentru iarna
Lucrari de mentenenta de sfarsit de sezon a piscinei

Structură din beton armat,
placată cu gresie sau mozaic vitroceramic (de sticlă)…Vasbeton beltéri medence üvegmozaik burkolattal, ellenáramoltatóval. Vasbeton beltéri medence üvegmozaik burkolattal, ellenáramoltatóval.

Piscine clasice, cu structură de beton armat.

Galeria foto

Fac parte din categoria celor mai scumpe piscine, construcția acestora durează, în general, 2-3 luni, sau și mai mult, în cazul unor forme mai complicate.

Totuși acest tip are căutare. Dacă dorim o piscină durabilă, de dimeniuni mari sau cu o formă specială, atunci această tehnologie de construcție este cea optimă.

Pentru executarea unei astfel de piscine sunt necesare mai multe tone de fire-beton, zeci de metrii cubi de material de cofraj, forță mare de muncă și atenție sporită.

Structura din beton în sine trebuie să fie hidroizolantă, impermeabilă. Dacă apar mișcări ale solului, piscina va trebui să se miște împreună cu acesta, însă, în niciun caz nu trebuie să crape sau să apară fisuri! Peste această structură se vor aplica anumite straturi de materiale hidroizolatoare, sub placajul de gresie sau mozaic vitroceramic (de sticlă).

Materialele de placare, gresia și mozaicul, comercializate de către firma noastră satisfac chiar și cele mai mari exigențe. Putem procura cu ușurință și materialele prodocătorilor vest-europeni. Materialele ca adezivul, fuga și accesoriile variate, precum muchii rotunjite, colțuri rotunjite, indicatoare de adâncime, margini antiderapante, etc. pot fi la fel găsite la noi. Dispunem de o gamă bogată de culori și mărimi, calitatea acestora fiind una superioară.

Elementele decorative pot fi găsite în variante prefabricate (de exemplu “desene” ce reprezintă delfini sau flori), însă, specialiștii noștri pot realiza și modele unicate, la comandă.

Costurile realizării unui metru pătrat de placaj poate varia considerabil. Prețul materialelor necesare placării unei piscine poate oscila între zece și sute de euro pe metrul pătrat. Pe lângă acestea este necesară realizarea unor straturi de materiale speciale (strat de nivelare, de pregătire a suprafeței, isolator, adeziv, fug㠖 toate de o calitate și caracteristică necesară pentru piscine). În cazul unor pretenții speciale – de exemplu borduri ornative cu conținut de aur – costurile se pot ridica la chiar o mie de euro pe metrul pătrat!

Piscinele comunitare, bazinele de înot, ștrandurile dispun, în general, de această tehnologie. Dacă corespunde acelor cerințe, este mai mult ca sigur ca și persoanele fizice vor fi mulțumite de acest tip de piscină.

A zsaluzás és a vasháló szerelése már elkészült. Az aljzatbeton bedolgozása folyamatban ...

A kész vasbeton medencetest, római lépcsővel. A burkolás van még hátra.

A vasbeton medence csempézését végzik. "Telibe" kent ragasztóanyag, pontos vágás, illesztés, egyforma fugák.

Beltéri ülőmedence vasbetonból, feszített víztükörrel. Ehhez tökéletesen vízszintes perem szükséges.

Feszített víztükrû, változó mélységû, üvegmozaikkal burkolt vasbeton medence.